perjantai 9. maaliskuuta 2012

Remontin puoliväli

Nyt ollaan suunnilleen puolivälissä remonttiaikaa. Hommista ei ole ihan niin isoa osaa tehty, kun suunnitteluihin ja yllätyksiin on hiukan hujahtanut aikaa ja voimia. Elikkä paniikkikin tässä voisi pikkuhiljaa iskeä. Tilanne ei kuitenkaan näytä mahdottomalta: seinälevyjen laittoon on tulossa taas apuja nyt viikonloppuna, ja ongelmaiselle lattialle tulee mahdollisesti urakoitsija ensi viikolla, ainakin jos kaikki menee hyvin. Suunnitelmat senkin osalta alkavat olla nyt pienen mietinnän jälkeen suhteellisen selvillä.

Pohjamaalausta
Ilmanvaihtokoneen paikka tulee tähän. Vanha kaappi on ollut edessä ja maalia oli kolmea erilaista.
Ilmanvaihtokoneen paikka: kaksi kerrosta pohjamaalia.

Lisäksi hyvä uutinen saatiin eilen, kun olohuoneesta löytyi lopulta sittenkin paikka takalle. Olimme jo reilun viikon, ehkä kaksikin eläneet siinä ajatuksessa, että joudumme luopumaan takasta tässä vaiheessa. Lattia pitää tietenkin joka tapauksessa tehdä sillä ajatuksella, että takalle on paikka, ja nyt kun vaikuttaa siltä, ettei takan paikkaa tarvitsekaan rakentaa aivan alakerran pohjalaatasta asti uusiksi, meidän ei tarvitse odotella määrittelemättömiä aikoja kestäviä seuraavia paria remonttivaihetta ennen takan tekemistä, vaan saamme sen ensi talveksi. Mainiota.


Lasikuitutapetin poisto
    Epäsiisti lasikuitutapetti keittiössä / ruokailutilassa.
Tapetti lähti suhteellisen kiltisti pois.

Hiukan vaatii pohja vielä hiomista ja ehkä kittaustakin.
Se lähti kuitenkin kokonaan pois!

Etenee pikkuhiljaa
Lattialämmityspaneelit on hankittu, joitain kohtia on pohjamaalailtu, vanhat tapetit ovat lähes kokonaan pois lopultakin ja purkamistakin on vielä jatkettu hiukan olohuoneen lattian osalta.
Verkkokaapeli ja sähkövetojen siistimiset vielä ennen huomista seinälevyjen asennusta.
Vaaleansinisten paneelien pohjamaalaus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti