sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sisäremonttia

Viikonloppu ja loppuviikko ovat olleet taas tapahtumarikkaita. Niin isoja jälkiä ei olla saatu aikaan kuin purkaessa, mutta toisaalta asiat ovat edenneet ihan yhtälailla. Lisäksi arkipäivistä aika iso osa meni suunnitelmiin ja pohdintoihin, mutta nehän ne tärkeimmät ovat: tietää mitä tehdä.
 
Erityisesti lauantai oli puuhakas: sähkövetoja, katon kittausta ja maalaamista, tapetinpoistoa jne. Sähköt ovat nyt huomista sähkärin käyntiä vaille valmiina. Makuuhuoneen katto on viimeistä maalikerrosta vaille valmiina ja olohuoneen ja makuuhuoneen tapettien poistotkin ovat edenneet.

Takan ja lattian sekä lattialämmityksen suunnittelut ovat myös selkeytyneet jonkin verran. Kaikki uutiset eivät toki ole hyviä, mutta kokonaisuus vaikuttaa ihan ok:lta, eikä mitään katastrofeja ole tullut vastaan. Olemme jo alusta asti varautuneet yllätyksiin, joten yllättävämpää olisi, jos ei edes jotain pieniä yllätyksiä tulisikaan.

1 kommentti:

  1. 1xbet korean | Legalbet
    1xbet korean sports betting. All sports with a live 1xbet 가입 score are covered in this 1xbet korean betting market, as is customary in gambling in 1xbet korean sports

    VastaaPoista